.. ..

Erik Oude Nijhuis

Artdirector, designer, conceptdier. De frisse blik op communicatie. Breekt ijzer met handen en smeedt vierentwintigzeven concepten en huisstijlen met zijn blote brein. Zen tijdens kantooruren, vurig in de pitch.

..
.. ..

Max Linssen

Opnieuw in ons Blik – schap, stoere Max. Vierdejaars Cibap student en onderdeel van het Blik Projectteam. Ruwe bolster, zachte pit met een scherp oog voor creatie.

..
.. ..

Jorn van Til

Nieuw in ons Blik – Vrolijk en energiek. Derdejaars grafisch/interactief vormgever aan het Cibap in Zwolle. Onderdeel van het Blik Projectteam.

..
.. ..

Ruben Zwiers

Allround webaholic en vormgever. Richt zijn blik op webdesign, front end development en programmering. De vraagbaak voor al je diepgaande vragen. Spreek vooraf wel even een programmeertaal af voor hij antwoordt…

..
.. ..

Rik Hartgers

Nieuw in ons Blik – Bescheiden, maar altijd scherp. Allround vormgever en een blik voor web development. Gespecialiseerd in grafisch ontwerp en een oog voor mooie plaatjes. Zoekt altijd een nieuw avontuur.

..
.. ..

Stan Wijnbergen

Nieuw in ons Blik – Energiek, Vrolijk (niet altijd) en innovatief. Allround media vormgever. Ook wel bekend als de karaoke expert op het kantoor.

..