WordPress website Funeral Planner Veluwe

Als u te horen krijgt dat uw laatste levensfase is aangebroken, dan komt u terecht in een achtbaan van emoties en zorgen. Naast het afscheid nemen van het leven zelf en de naasten is ook vaak zorg voor de nabestaanden en achterblijvers. Is er nog tijd om alles te regelen? Misschien nog wel belangrijker is het voor veel mensen, dat met name de laatste levensfase, een bijzondere periode wordt. Wat vindt u in deze periode waardevol? Misschien zou u graag nog eens die ene reis maken of juist met de familie nog eens gezellig dineren. Wilt u de herinneringen koesteren op een bijzondere wijze of wilt u juist nieuwe herinneringen creëren?

Funeral Planner Veluwe nam met Blik Vormgeving contact op met de vraag haar te helpen om dit nieuwe concept in de markt te zetten. Normaal gesproken sluit de uitvaartbranche namelijk pas aan wanneer deze waardevolle laatste fase afgelopen is.

Conceptontwikkeling en vormgeving werd door Erik volledig uitgevoerd waarna Ruben het programmeren van deze WordPress website voor zijn rekening nam en de SEO regelde.

 

Zoek jij ook zo’n mooie samenwerking? Neem eens contact met ons op.