Huisstijl ontwerp LoEs

Lo Es is Spaans en spreek je als 2 aparte woorden uit. Het betekent letterlijk : dat wat is..
Lo Es is gevestigd in de boerderij “de Buute” gelegen in het prachtige Salland. Vanuit deze plek werkt Lo Es voor klanten die de Buute willen gebruiken voor zakelijke of familiebijeenkomsten waarbij het accent ligt op het echte “ontmoeten” en het bewerkstelligen van innerlijke groei.
Afhankelijk van de vraag van de klant, bemiddelt Lo Es tussen coaches en opdrachtgevers. Zij denkt en helpt mee met het ontwikkelen van de programma’s om de teambuildingsdagen of workshops tot een succes te maken. Aan de andere kant wil zij aan coaches en professionals een platform bieden om ervaring en kennis uit te wisselen en er voor zorgen dat dit ten goede komt aan de bezoekers van de Buute.

.. ..

Blik Vormgeving mocht de totale uitstraling creëren waarbij het leggen van verbindingen centraal staat. Het pakket voor Lo Es bestond uit het ontwerpen van het logo, de huisstijlitems zoals visitekaartjes, briefpapier en het ontwerpen en realiseren van een passende website waar alle mogelijkheden snel en overzichtelijk zichtbaar worden.

..